Koninginnen te koop

Verkoop Buckfast Koninginnen

Stichting Nederlandse Buckfastbijenteelt verkoopt in beperkte mate Buckfast koninginnen. Het zijn kwalitatief hoogwaardige koninginnen waarvan de kwaliteit door ons wordt gegarandeerd.

Wij verzenden de koningin in een kooitje met begeleidende bijen in een enveloppe nadat de betaling op onze rekening is gestort.

1 .F-1 koninginnen standbevrucht op ons eigen landbevruchtingsstation met vooraf geselecteerde darrenlijnen .
Deze koninginnen worden met de bepaalde kleurcode( 2019 groen) gemerkt. Tevens sluiten wij een handleiding bij , zodat U de koningin probleemloos kunt invoeren.

Prijs 45,- euro.

Levering: vanaf eind juni

2. Eiland aangepaarde Buckfast Ameland koninginnen

Deze koninginnen vormen de hoeksteen van onze teelt. Zij worden bevrucht door geselecteerde darren op het eiland Ameland. De eilandbevruchte koninginnen vormen de basis voor onze selectie voor volgende generaties en zij kunnen door u prima worden aangewend voor de productie van F1 koninginnen. Wij gebruiken ze om grotere diversiteit te verzekeren in onze lijn- en combinatieteelt.Deze koninginnen worden geleverd met de betreffende kleurcode van het jaar( dit jaar groen)
Verzendingen gaan vergezeld van een AVB verklaring;alsmede een Certificaat van Echtheid, waarop is ingevuld de geboortedatum en de pedigree van de betreffende koningin.

De prijs van een eiland bevruchte koningin is € 125,-
Levering: vanaf eind juni.

3. Overwinterde eiland aangepaarde Buckfast Ameland koninginnen

zijn eilandbevruchte koninginnen van één jaar oud en worden in het voorjaar voorgeselecteerd. Overwinterde koninginnen verzekeren een goede start van het seizoen en zijn uitermate geschikt voor de productie van F1 koninginnen. (Beperkt beschikbaar) Deze koninginnen zijn voorzien van een opalithplaatje met de letters AM en een nummer.

De prijs van een overwinterde eiland bevruchte koningin is € 225,-
Levering: vanaf begin mei.

In principe verzenden wij onze koninginnen in een enveloppe met Nicot kooitje, via de normale postbestelling, tenzij schriftelijk anders is overeen gekomen.

Vanaf 1 februari 2019 kunt U koninginnen bestellen bij ons!

Stichting Nederlandse Buckfastbijenteelt, uw vertrouwde adres.

Teeltcoördinator : Jans ter Bork

Bestelling naar:

ter.bork2018@outlook.com of

buckfastameland.nl@outlook.com


Het banknummer is: 126249733 t.n.v. Stichting Nederlandse Buckfastbijenteelt, Van Aylvaweg 50, 8748 CH Witmarsum.

IBAN nummer NL05 RABO 0126 2497 33 Biccode: RABONL2U. 


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *