Aanmelding bevruchtingskastjes 2020

Beste collega imkers,

U kunt zich nog niet aanmelden voor 2020!

U kunt zich vanaf eind juli t/m eind augustus aanmelden bij Uw regio. Voor regio Noord hebben we inmiddels ook een coördinator voor Ameland. Evert van Ginkel gaat dit coördineren. We hebben voor elke regio een aantal plaatsen per periode gereserveerd.

Is er daarna nog plaats over dan kunt U zich individueel vanaf 1 december rechtstreeks opgeven via de mail : buckfastameland.nl@outlook.com

Hebt U zich nu al opgegeven dan moet U dat eind juli via Uw regio of pas na 1 december individueel nogmaals doen ! Wij vragen U begrip voor deze situatie.Wij willen en kunnen absoluut niet meer kastjes toelaten dan in 2019.

De prijzen voor het bevruchten van een koningin worden per 1 juli kenbaar gemaakt. Aanmelden via de regio zal goedkoper zijn en geeft meer garantie op een plaats op het bevruchtingsstation en dit is meteen een reden om lid te blijven of te worden van de BBV( Buckfast Belangen Verenigd).

Baltrum en Marken rekenen al 15 euro per kastje!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *