Beste Collega’s De darrenvolken staan er prima voor. We voeren de laatste dagen,want zoals U weet moet er sprake zijn van een constante voederstroom, zodat de darren niet opgeruimd worden nu het wat minder goed weer is.Vandaag van Wagenborg bericht gekregen wanneer we de darrenvolken kunnen verschepen. We gaan beginnen. Misschien moeten we voor het vervoer van de bevruchtingskastjes met de boot wat improviseren, omdat Wagenborg mogelijk na 1 juni nog een aangepast rooster heeft, maar dat melden we na 1 juni wel weer. Veel succes met de teelt en de bijen dit jaar.Vriendelijke groeten Jans ter Bork

V


Reacties

Beste Collega’s De darrenvolken staan er prima voor. We voeren de laatste dagen,want zoals U weet moet er sprake zijn van een constante voederstroom, zodat de darren niet opgeruimd worden nu het wat minder goed weer is.Vandaag van Wagenborg bericht gekregen wanneer we de darrenvolken kunnen verschepen. We gaan beginnen. Misschien moeten we voor het vervoer van de bevruchtingskastjes met de boot wat improviseren, omdat Wagenborg mogelijk na 1 juni nog een aangepast rooster heeft, maar dat melden we na 1 juni wel weer. Veel succes met de teelt en de bijen dit jaar.Vriendelijke groeten Jans ter Bork — 2 Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *