Actueel

De inschrijving voor Ameland 2021 zit vol. Afgelopen jaar is een succes geworden. Alle periodes ruim boven de 600 betaalde aanmeldingen. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen. We hopen dat de resultaten van bevruchting ook goed uitvallen en dat U weer zult genieten van de koninginnenteelt in 2021. Wij doen ons best en houden u op de hoogte.

Veel leesplezier

Ina Vrieling-Boels is onze nieuwe penningmeester en daar zijn we heel blij mee.
Ina was werkzaam bij de Regiobank in Westerbork.

Het e-mail adres van haar is : inavrieling.buckfast@outlook.com

Onze Stichting heeft een nieuw rekeningnummer bij de Regiobank :

BIC RBRBNL21 Rekeningnummer Regiobank: NL93 RBRB 0783 0505 50

t.n.v. Stichting Nederlandse Buckfastbijenteelt, Kerkweg 6, 9439 PG Witteveen

Het Bestuur van Stichting Nederlandse Buckfast Bijenteelt is zeer verheugd U te kunnen mee delen dat de heer Jan Kienstra uit Nes officieel de nieuwe adviseur van onze Stichting is. Jan is sinds 2016/ 2017 al weer als vrijwilliger betrokken bij de Stichting en met name bij de inrichting van de Bijen tentoonstelling in het Natuurcentrum in Nes.

IMKERCAFÉ Door de Coronacrisis kon het samenzijn met Thomas Rueppel niet doorgaan. Wel heeft Thomas in kleine kring zijn verjaardag gevierd op Ameland. Zondag 28 juni hadden we ons eerste imkercafé in het Natuurcentrum in Nes. Jan Kienstra liet ons historisch materiaal zien van zijn bezoek met Thomas Rueppel aan Bruder Adam in 1994 in het “rusthuis”in Devon. Prachtige film die nog nooit eerder was vertoond. Bedankt Jan!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jan-vertelt-over-Bruder-Adam-en-de-buckfastbij-e1570299417168.jpg